Fått alldeles för lite i mig!

 
Goddag fina du!
Hur har din helg varit? Min var varit awesome
 
I fredags blev det party här! Underbart gäng: med både nya och äldre vänner, med många goa skratt!
Igår så var två av vännerna kvar plus en av deras syster här under dagen. Det blev thaimat och soffhäng..
I förmiddags när jag vaknade så tog det inte många minuter innan sonens pappa ringde, tålamodet var slut så det var min tur att ta över, små barn små problem stora barn stora problem. Jätte bra att vi har så bra kontakta jag och J så vi kan hjälpa varandra! Jag och grabben tog en promenad tillsammans innan, en liten, men absolut bättre än ingenting! Han är duktig som gärna följer med ut och går med sin mamma! 
Hur har din helg sätt ut?
 
Märks jag fått i mig för lite protein i mig under helgen för det är sjukt vilket sug jag har idag, efter allt! Hade kunnat ha någonting i munnen hela tiden! Tog nyss en proteindrink, får hoppas det dämpar en del! Jag har en sjuk träningsvärk idag i rumpa och lår, det är hemsk men samtidigt underbart alltså!!
Blev aldrig att jag och Sanna fixade gymkort tidigare i veckan då hennes tös blev sjuk så det är ett av träningsmålen inför nästa vecka! Det andra målet är att fortsätta med powerwalksen och squatsen minsta 5 av dagarna!
Har du något mål för nästa veckan?
 
1 Heléna:

skriven

Så härligt att helgen har varit så bra! Jag har också haft en riktigt bra helg! Så duktig du är som håller i med träningen - heja dig! Mina mål för kommande vecka är att köra 3 pass på motionscykeln och fortsätta med ett snitt på minst 10000 steg per dag 😊 Kram fina du 💖

2 enna:

skriven

Vilken härlig fredag du hade :)

Kommentera här: