Fotboll i mitt hjärta!

Sponsrat inlägg i samarbete med Olkaexpress.se 
 
 
Goddag fina du!
Äntligen är det fredag! Woooop woooop! Vem älskar inte denna veckodagen liksom!?! 
 
Så fort jag tänker på fotboll så får jag självklart upp Allsvenskan och Helsinborgs IF, du som känner mig eller har följt mig ett tag vet att jag är HIF:are långt in i ryggraden. Min pappa, min yngsta lillebror och en av mina morbrödrar är och HIF:are!
Men idag ska vi faktiskt prata om andra fotbollsligor!
 
Jag hade mer än gärna åkte på en match, eller ja flera såklart, till Spanien och kollat på en match då Fc Barcelona hade spelat, och gärna helt mot rivalerna Real Madrid! En sådan match hade jag velat ta med min pappa på, då han också gillar FCB; ja det är han som fått mig att gilla dem, men jag hade velat ta med min yngsta lillebror Marcus på denna matchen då han är Real Madrid fan! Som vi hade triggat varandra och jag tror att det hade kunnat bli en sjukt bra stämning mellan oss, och ja såklart även trycket inne från arenan. Tänk att få gå på en La Liga match eller en Champions League match, drömmen ju!!
 
När det kommer till sådana här fotbollsmatcher så måste man ju verkligen beställa fotbollsbiljetter i god tid. Det går inte att gå till arenan på samma sätt som jag kan göra här i Helsingborg, gå till Olympia liksom och ställa mig i biljettluckan och köpa en biljett sådär snabbt och lätt!
 
Via Olkaexpress.se kan du olika former av sportresor, inte bara fotbollsresor/biljetter. De har även exempelvis Formel 1 biljetter och NHL-biljetter! De har resor där det ingår både biljetter till matcherna, flyg och hotell! Hur bra liksom!?! 
 
Just nu är detta populärt inne hos Olkaexpress! 
 
Har du varit på en fotbollsresa någon gång? Eller någon annan form av sportresa?
1 Znogge:

skriven

Nej, det har jag inte men husse skulle gärna åka på en Formel 1 resa.

2 Amanda :

skriven

Så roligt har nog aldrig varit på en fotobåls mach ❤️

3 Carolina:

skriven

Bra tips! Tycker också väldigt mycket om fotboll, är också HIF:are fast det andra laget hehe ;)

Kommentera här: