På helt fel sida staden..

Godkväll fina du!
Hur mår du? Hade du en bra fredagskväll?
 
Idag hade jag ställt mitt alarm på klockan 10. Vid 11 tiden så dök Sanna upp och lämnade Julia och kort där efter så trillade Frida in här. På dagens schema stod det ett besök på Yoump (trodde vi haha). Vi tog bussen ut till Väla där vi inser att vi bokat på fel ställe.. Vi hade bokat på Jumpyard, som ligger på andra sidan stan.. Det var bara att hoppa in i en taxi och hoppas på att vi skulle hinna fram till klockan 12; och det gjorde vi! 
Casper och Julia fick denna dagen av Frida i julklapp! Vi hade valt ett familjepaket där man fick gå 4 personer, betala för 3 samt vi fick 2 timmar till priset av 1. Jätte bra deal!
Vi hade det riktigt kul där inne men efter 1 1/2 timme så var vi alla helt slut och bestämde oss för att ta bussen in till stan lite tidigare för lite mat. Det blev McDonalds på Knutpunkten (Helsingborgs centralstation) innan vi tog stadsbussen hem. 
 
Väl hemma igen så blev det duschen för oss alla. Sanna kom på besök. Efter några timmar så kom min lillebror Marcus och hämtade Casper så han kunde åka till sin pappa och hämta sitt Ps4. Marcus kom in en runda och snackade lite innan han körde hemåt igen, det var trevligt då vi inte ses så ofta nu för tiden. Sannas kille Kosta och hans 2 söner kom hit på kaffe också. 
 
Nu sitter Casper i sovrummet och spelar online med sina killkompisar. Jag, Julia och Lykka ligger på soffan och kollar film. Julia ska sova hos oss här inatt, mysigt!
Vad har du gjort denna lördag? 
 
 
------
Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!
1 Anita Birgitta :

skriven

Verkar som ni fick en fin dag. Såg att du troligtvis har missat att läsa ett informationsinlägg på min blogg som jag tycker du ska läsa. Nytt unikt samarbete Exodox https://anitabirgitta.se/2020/01/22/nytt-unikt-samarbete-exodox/

Svar: Ska kika in :D
Miss Jennifer Marie

2 Mösstanten:

skriven

En aktiv och trevlig lördag, verkar det som.

Svar: Ja väldigt :D
Miss Jennifer Marie

3 Hanneles bokparadis:

skriven

verkar vara intressant ställe

Svar: Ja :)
Miss Jennifer Marie

4 Ullie:

skriven

men oj så mycke ni hann me . gud så irriteande då man tror man bokar nånstans tur ni hann puss kram fina du

Svar: Ja ibland så haha :P
Miss Jennifer Marie

Kommentera här: