Då blir det rutiner..

 
Goddag fina du och Hej onsdag!
 
Jag har lyckats vända på dygnet, men det blir ändring på det från och med idag. Det fungerar inte i längden.. Ihelgen kommer grabben och då blir det rutiner: mår som bäst då!
 
Om en stund så kommer en tjej hit och ska hämta lite kläder som jag har rensat ut från min garderob och klädkammare, bättre att det kommer till användning än att det ska ligga och "skräpa" här. Jag hjälper gärna när jag kan och i den mån jag kan.. Jag la även ut lite heminredning i en bortskänkes grupp på facebook igår och allt blev hämtat väldigt snabbt. Härligt när saker kan komma till användning någon annanstans
 
Jag sitter just nu i soffan och njuter av andra koppen kaffe och kollar på ett program på tv som handlar om väldigt överviktiga personer och deras gastric bypass resa. Jag har ju själv gjort den operationen och därav tycker jag att det är intressant att titta på.. 
Jag städade och höll på en massa igår så idag blir det bara lugnt. Mysa med Lykka och kolla serie. Jag ska även läsa lite bloggar och se om jag kan få min mail att fungera som den ska igen.. 
 
Vad har du för planer denna onsdag?
 
 
 ------
Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!
1 Lillan Kind:

skriven

Här har det också varit garderobsrensning ett tag och har gett bort en hel del. Det är skönt när kläder och saker kan komma till nytta hos andra!😊

Svar: Ja det är så jag känner med :D
Miss Jennifer Marie

2 Ida:

skriven

Rutiner är verkligen det bästa för människan!! Ibland kommer man ur balans bara haha :D

Svar: Ja där håller jag helt med dig :D
Miss Jennifer Marie

3 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent ★:

skriven

Så roligt med lite bloggflytt för dig :). Skönt också att rensa ut och lämna iväg :)

Svar: JA mega skönt att jag äntligen tog mitt förnuft till fånga :D
Miss Jennifer Marie

Kommentera här: