Jag är på väg tillbaka!

Hur mår du? Har du det bra?

Just det, välkommen hit förresten!

Du känner kanske igen mig och besökt mig tidigare, fast inne på Nouw, medan kanske just du är en ny läsare! I vilket fall som så kommer här en lite beskrivning av vem jag är och vart du har hamnat!

 
Jag heter Jennifer. Är född 1985 och bor i Helsingborg. Jag är ensamstående mamma till min grabb Casper som är född 2006. Jag har bloggat sedan min son föddes och för cirka 3 år sedan började jag som influencer via bloggen och Instagram. Här hos mig får du följa min vardag som består av 110% ärlighet, bokstavskombinationer (Jag lever med ADD och grabben med ADHD), samarbeten samt väldigt mycket tankar och känslor..
 

Jag har tidigare bloggat på Nouw men då den plattformen är mer strul än fungerande nu för tiden så valde jag att registrera mig här på wordpress (Ska försöka aktivera min gamla domän här och Jennifermarie.se får vara kvar på gamla portalen). Ja jag är på väg tillbaka.. Jag är min gamla domän och det är där jag hör hemma!

Lämna gärna ett avtryck här så jag kan besöka dig också!

Vi hörs & ses! 

 

 ------
Tryck på hjärtat nedan om du gillar denna typen av inlägg!
1 Anonym:

skriven

Jag ska med komma över till blogg.se 🥰

Svar: Do it! :D
Miss Jennifer Marie

2 Netti Starby:

skriven

Vad spännande att du har bytt portal och har märkt att nouw har strulat hela tiden. Hoppas att du kommer att trivas! <3 Kramis

Svar: Tack jag trivs redan jätte bra :D kram <3
Miss Jennifer Marie

3 Marie:

skriven

blogg.se är en bra portal, =D

Svar: JA verkligen! :D
Miss Jennifer Marie

4 Mösstanten:

skriven

Men du är inte på Wordpress väl?

Svar: Nej, blogg.se :)
Miss Jennifer Marie

Kommentera här: